pátek 12. srpna 2016

My top 5 anime

Ahoj nosorožče!

Sleduješ anime, nebo je chceš začít sledovat? Doporučím ti několik mých oblíbených, u kterých sedím třeba celý den (#NoCoTakStejněToMámISeSeriálamaPff).

Jako první tu mám můj ze všech nejoblíbenější seriál a tím je...bubny prosím... NARUTO (japonsky ナルト)!
Myslím, že všichní známe - hlučný ninja Uzumaki Naruto.

Mangu vymyslel a nakreslil Masaši Kišimoto. (Cituji z wikipedie -) Příběh sleduje chlapce Naruta, který se v Listové vesnici učí na akademii pro ninja bojovníky. Naruto je energický, zbrklý a cílevědomý. Jeho snem je stát se nejvyšším a nejmocnějším ninjou ve vesnici - hokagem, což v ninjovském světě znamená něco jako starosta, který je nejsilnější z vesnice.

Nejoblíbenější postava: Naruto, Kakashi, Sasuke (Ne, nemám ráda Sakuru :d)


Další je Diabolik lovers! Jedná se o šest bratrů upírů, ke kterým se nastěhuje dívka jménem Yui.

(Cituji z hns.moe -) Komori Yui je pozitivně smýšlející dívka, kterou trápí nadpřirozené jevy a vidiny duchů. V druhém ročníku na střední škole se rozhodne přejít na jinou - do večerní školy, a to vše kvůli otcově práci. Povída se, že mezi místními studenty žijí upíři a Yui je právě ta, co skončí mezi šesti z nich.

Nejoblíbenější postava: Kanato

Next biatch - Death Note (japonsky デスノート)! Student nesoucí jméno Light najde zápisník smrti, do kterého se píší jména, které následuje v blízké době smrt.

(Cituji z hns.moe - ) Light Yagami je výborný student s dokonalým prospěchem. Jednoho dne najde death note (zápisník smrti patřící bohům smrti = Shinigami), který svému držiteli umožňuje zabít jakéhokoliv člověka. Light se rozhodne vyvtořit dokonalý svět bez zločinu a začne s jeho pomocí, jako Kira, zabíjet zločince. Brzy se však po jeho stopě vydáva proslulý detektiv L. Začíná bitva na poli inteligence, dedukce, logiky a intrik. Kod bude vítěz? Kdo zemře?

Nejoblíbenější postava: Ryuzaki ( aka L)


Třetí z mých top 5 anime se jmenuje Shiki!

(Cituji z hns.moe - ) Sotoba je poklidná malá vesnička s populací pohybující se okolo čísla 1300. Do této vesničky se během jedné horké letní noci přistěhuje nová rodina. Kdo jsou? Místní lékař Tošio Ozaki nemůžou přijít na příčinu záhadných úmrtí, které se v Sotobě rozrostou. Řádí tu neznámá epidemie? Nacuno se přistěhoval do vesnice z velkoměsta, přirozeně se tu nudé, nenavídí to tady. Všichni jsou pro něj burani. jeho obdivovatelka zemře, ale i tak si nemůže oddychnout, protože má stále pocit, jako by ho někdo sledoval. Nemohla se přeci vrátit z říše mrtvých, že ne? Nacuno se rozhodne, že záhadu vyřeší. Muroi Seišin, místní knět, se také začne zajímat o úmrtí. O něj se naopak zajímá dcera z nově přistěhované rodiny. Možná jsme se právě seznámili s hrdiny tohoto anime; pokud nezemřou...


Oblíbená postava: Fuko a Hypno Wheel

Další a zároveň poslední anime, ke kteremu se určitě neumusím nijak vyjadřovat, jelikož ho každý z vás jistě zná, jsou Pokémoni!

Oblíbená postava: Pika...Pikachu! :D
Toť vše k dnešnímu příspěvku :p, sledujte anime a bye!













Žádné komentáře:

Okomentovat